Forside |  Fotogalleri |  Kontakt

Naturformidling

Naturkonsulent.dk har pædagogisk råstyrke til næsten alle former for naturvejledning og formidling. Herunder er givet eksempler på udførte opgaver:


Det er for mange et stort ønske at få en naturvejleder med, når de planlægger en ekskursion til et naturområde. Andre søger en formidler/naturvejleder til mere specifikke arrangementer, bl.a. kurser og teambuilding.

Undervisning

Eksempler på seneste opgaver:


Guidede ture

Gennem det sidste år er der afholdt adskillige guidede ture for foreninger og særlige grupper. Det drejer sig oftest om vandringer i flotte naturområder eller med særlige emner som mål, fx nattergale-ture, frøernes kvækken eller det sønderjyske fænomen ”Sort Sol”.

Foredrag

Aktuelle foredrag:

 

”Paraguays regnskove brænder”
Et 2-timers illustreret foredrag om mine to ekspeditioner til den atlantiske regnskov i Paraguay. Foredraget beskriver arbejdet som forsker, regnskoven dyr og planter og den sydamerikanske sojaproduktions konsekvenser for såvel regnskoven som sociale forhold for indianere og camposinos. Foredraget er afholdt på højskoler, gymnasier og pensionisthøjskoler.

 

”Et liv i den lokale natur”
Foredrag om egne oplevelser gennem årtiers arbejde med studier i naturen og ihærdige forsøg på at skabe en bedre natur. Foredraget, som ledsages af talrige fotos, er afholdt ved Naturhistorisk Forenings 50 års jubilæum.

 

Andre emner efter aftale – send en mail:


Artikler

Her er en liste over mine nyeste artikler, som kan læses i pdf-versioner.


Fynske Medier:

Lørdag 18. december 2010

Fynske Medier:

Lørdag 26. juni 2010

Fyens Stiftstidende:

Lørdag 1. maj 2010

Fyens Stiftstidende:

Lørdag 13. februar 2010

Fyens Stiftstidende:

Lørdag 19. december 2009

Fyens Stiftstidende:

Lørdag 12. september 2009

Bøger

1995: Hindsholmbogen. Udgivet af Natur og Ungdom.

 

1990: Fynsk Natur. Naturguide, udgivet af Fyns Amt og Fyntour Marketing.

 


Fotografering

Jeg har altid været ivrig naturfotograf, men først i de senere år haft mulighed for at bruge moderne, digitalt udstyr. Alle fotos på dette site er eksempler på de emner, jeg arbejder med.


Andre eksempler kan ses på:Yderligere oplysninger fås ved henvendelse:


Naturformidling